ISO Group neemt R2 Systems over

ISO Group heeft per 1 juni 2022 de activiteiten en personeel van R2 Systems (industriële automatisering) overgenomen. R2 Systems gaat verder onder de naam ISO Group Noord-Holland.

ISO Group wil lokaal service kunnen bieden in Noord-Holland, een groot afzetgebied voor zijn ISO Bulb Planting System. ISO Group Noord-Holland gaat hierin voorzien. Tevens ondersteunt ISO Group Noord-Holland in het bieden van service voor de ISO Group pootmachines en stekstekers die in de regio Noord-Holland uitstaan.

ISO Group Noord-Holland behoudt het eigen productenpakket en blijft daarmee specialist in logistieke oplossingen. Ook voorziet zij in aan- en afvoersystemen voor diverse machines. Eind dit jaar vestigt ISO Group Noord-Holland zich in een nieuw pand in De Goorn.

“Wij zijn erg blij met de overname van R2 Systems, die helemaal past bij de groeistrategie van ISO Group”, zegt Wim van der Meijden, CEO van ISO Group. “We zien een grote uitbreiding in het aantal machines in de regio Noord-Holland. In 2023 verwachten we er in het bijzonder een groot aantal bollenplantmachines te hebben draaien. Lokaal service kunnen verlenen is dan noodzakelijk.”

Roy Wester, vestigingsmanager ISO Group Noord-Holland: “Wij gaan vol vertrouwen de samenwerking met ISO Group aan. Samen met Rick Band heb ik hierbij de verantwoordelijkheid voor de verdere groei in Noord-Holland. Ongewenste stilstand bij industriële installaties brengt hoge kosten met zich mee. Wij leveren preventief onderhoud en mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunnen wij op dat moment adequate ondersteuning leveren, ongeacht de machine of de besturing.” 

Voor meer informatie:
ISO Group
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
sales@iso-group.nl
www.iso-group.nl 

u wordt in 20 seconden doorverwezen naar iso group, of klik hier.

Scroll to top